Faciliteiten

Gastvrij - Luxe - Ontspannend


max. aantal gasten dagtocht: 25
max. aantal gasten met overnachting: 16
max. aantal gasten bij catering: 16

Afvaarthaven:  

Enkhuizen, andere havens in overleg
Vaargebieden:  IJsselmeer, Waddenzee, Friese meren 

Over ons

Dit schip werd in 1876 gebouwd om snel tegenstrooms de rivier op te kunnen zeilen. Na een grondige verbouwing werd een passende naam aan dit unieke en sfeervolle zeilschip gegeven: La Bohème. Zodra je aan boord stapt, zal je merken dat de eigenaren veel aandacht hebben besteed aan het comfort, de afwerking en de zeileigenschappen van het schip. Juist vanwege de vorm en grootte van de La Bohème ga je jezelf te allen tijde op je gemak voelen. Het is daarom ook uitermate geschikt voor jong en oud. De Stevenaak 'La Bohème' is een luxe klassieker, die van alle hedendaagse gemakken is voorzien. 

Het schip heeft een prachtig dagverblijf met uitgebreide open keuken, die is voorzien van vaatwasser, grote koelkast, vriezer en tapinstallatie. De zeer compleet ingerichte hutten met warm en koud stromend water bieden benedendeks alle comfort. 

Aan dek bieden de riante zitkuip van teakhout, de zachte zitkussens en warme fleecedekens je alle comfort om ontspannen je gezellige zeiltocht te genieten.

In het kader van de groene gedachte en het milieuvriendelijk reizen is er ook enige aandacht besteed aan alternatieve energiebronnen. De La Bohème is inmiddels voorzien van zonnepanelen en door het gehele schip is LED-verlichting aangebracht.

Als de trossen zijn losgegooid begint een unieke ervaring op dit geweldige zeilschip. De bemanning verstaat niet alleen de kunst van het zeilen, maar is tijdens je zeilvakantie vooral je vriendelijke gastheer. Met hun rustige karakter en groot vermogen om te luisteren, creëren zij een sfeer waarin je jezelf snel thuis gaat voelen.